Засідання кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей: до відновлення навчального процесу готові

10 березня 2022, 14:00

10 березня 2022 року відбулося онлайн засідання кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей. Участь у засіданні взяли всі науково-педагогічні працівники кафедри. Була обговорена низка питань, що визначають організацію навчання студентів в умовах воєнного стану.

    Завідувач кафедри, доцент Інна Грабовська розпочала засідання з аналізу поточної ситуації та планування подальшої діяльності кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей в складних умовах воєнного стану. Потому була заслухана інформація науково-педагогічних працівників про їх місцеперебування. З усіма викладачами кафедри встановлено зв’язок.

    Інна Грабовська поінформувала, що відповідно до рішення ректорату та за відсутності погіршення ситуації з 14 березня 2022 року відновлюється навчання у змішаному дистанційному режимі (шляхом проведення відеоконференцій, надсилання завдань тощо) за діючим розкладом. Завідувачем кафедри було пояснено особливості організації освітнього процесу в умовах, що склалися.

    Інна Грабовська повідомила, що враховуючи правовий режим воєнного стану, одноразово буде скасоване ДПА та ЗНО, механізм вступу до закладів вищої освіти наразі відпрацьовується Міністерством освіти і науки України. Без складання ЄВІ та ЄФВВ відбудеться й вступ до магістратури.
    Викладачі кафедри долучилися до підтримки Збройних сил України.
   Завершуючи онлайн зустріч, Інна Грабовська визначила пріоритетні напрями і завдання для колективу кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей у скрутний для нашої країни та суспільства час.

Інна Грабовська,
завідувач кафедри англійської мови
для технічних та агробіологічних спеціальностей

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook