Засідання кафедри - запорука успішного відновлення навчального процесу

11 березня 2022, 11:49

 Україна зараз переживає не легкі часи. Вже більше двох тижнів ми переживаємо відчуття тривоги, страху, жаги до перемоги та гордості за власну країну та незламну націю. Зараз ми як ніколи єдині, а тому не час здаватися. Майбутнє нашої країни в наших руках.

    Майбутнє нації в її дітях, а тому дуже важливо виховати в них любов до Батьківщини, подарувати одвічні цінності українського народу, дати незламні ключі від дверей у світле, мирне майбутнє. Тому 9 березня 2022 року відбулося засідання ректорату, присвячене аналізу поточної ситуації та плануванню подальшої діяльності університету в умовах воєнного стану. За його результатами прийнято рішення з 14 березня розпочати навчання в змішаному дистанційному режимі.

  Олександр Макарчук, завідувач кафедри генетики, селекції і насінництва ім. проф. М.О. Зеленського, Юлія Дмитренко, секретар кафедри, відвідали 9 березня сумісну нараду деканату, завідувачів кафедр, секретарів та старост груп студентів агробіологічного факультету, на основі якої 11 березня було проведено засідання кафедри у дистанційному режимі.

   На засіданні обговорювали питання навчання у змішаному дистанційному режимі (шляхом проведення відеоконференцій, надсилання завдань тощо) за діючим розкладом, можливі зміни у навчанні, труднощі, що можуть виникнути при навчанні. Попередньо секретар кафедри Юлія Дмитренко зібрала інформацію, щодо стану співробітників кафедри, зокрема це місцезнаходження, доступ до інтернету, а також можливість проведення занять дистанційно. На основі цієї інформації було проведено обговорення щодо оперативної підтримки та взаємозаміни викладачами основних дисциплін в цьому навчальному семестрі.

   Повторно звернули увагу на розклад початку та закінчення навчальних занять (пар), а також робочий розклад занять.

Кафедра у повному складі готова до проведення і підтримання навчального процесу. Чекаємо вас на заняттях.

Все буде Україна!

Ірина Шпакович,
асистент кафедри генетики, селекції і
насінництва ім. проф. М.О. Зеленського
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook