ОНП PhD: виконання професійних завдань щодо проходження акредитацій

8 березня 2022 року

 

   Непоправне вторгнення загарбницької Росії на територію України 24 лютого внесло для всіх співробітників, науково-педагогічних працівників, аспірантів та студентів університету свої сумні корективи. Минули ті часи коли українці вважали себе безсилими щось змінити. У період вже 13-денної війни в своїй жазі до перемоги кожен із нас робить все надможливе щоб допомогти своїй країні, своїй армії, своїм рідним, своїй університетській родині.

     У період коли на варті безпеки всіх корпусів, гуртожитків НУБіП стоїть ректорат та штаб оборони, у дистанційному режимі продовжує свою роботу відділ аспірантури. Наразі всі співробітники відділу цілодобово і надалі готові оперативно реагувати на звернення аспірантів у вайбер-групах.
     Завідувач відділу зазначає, що наразі перед кожним із нас наявні професійні завдання, виконанню яких з гідністю варто слідувати задля нашого світлого майбутнього. Віталій Вакуленко нагадує, що в кінці минулого року для НУБіП України було затверджено графік проходження акредитацій ОНП PhD. В складних умовах сьогодення в межах своїх повноважень виконує свою роботу Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти. В дистанційному режимі Нацагентство продовжує реєстрацію відомостей самооцінювання освітньо-наукових програм для подальшого проходження акредитацій.

     За теперішніх обставин очевидно, що в край неможливо говорити про дотримання термінів згідно затверджених графіків та з розумінням ставимось до труднощів з формування вищезазначених відомостей. Проте наразі просимо гарантів, по мірі можливостей, з гідністю продовжити підготовку до проходження акредитацій таких ОНП PhD: 

Назва ОНП

Дата завантаження відомостей згідно графіку

1

015 «Професійна освіта»

04.03

2

204 «Технол. вир.-ва і переробки продукції твар.-ва»

11.03

3

101 «Екологія»

12.03

4

151 «Автоматизація та комп'ютерно-інтегров. технол.»

14.03

5

202 «Захист і карантин рослин»

16.03

6

091 «Біологія»

18.03

7

141 «Електроенергетика, ел.техніка та ел.механіка»

21.03

8

207 «Водні біоресурси та аквакультура»

24.03

9

033 «Філософія»

25.03

10

071 «Облік і оподаткування»

25.03

11

133 «Галузеве машинобудування»

28.03

12

206 «Садово-паркове господарство»

01.04

     Також, окремо висловлюємо подяку гарантам ОНП «Деревообробні та меблеві технології» Юрію Цапку (за успішне часткове проходження онлайн-візиту в переддень військового нападу агресора), ОНП «Менеджмент» Тетяні Балановській (за оперативну та якісну підготовку для проходження онлайн-візиту) та ОНП «Фінанси, банківська справа та страхування» Надії Давиденко (за своєчасну готовність та спроможність завантаження відомостей самооцінювання до кабінету Нацагентства у військовий час 03 березня).
     Сподіваємось, що вже найближчим часом ми з новими силами зможемо відновити повноцінне університетське життя.
     Бажаємо всім нам мирного неба та кріпкого здоров’я кожному!

Надія Міняйло,
заступник завідувача відділу аспірантури


 

 
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook