Засідання кафедри

12 березня 2022, 12:04
НУБІП

    12 березня 2022 року відбулося чергове засідання кафедри технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В. Лесика з метою обговорення можливості продовження проведення занять викладачами кафедри.

   Завідувач кафедри, Подпрятов Григорій Іванович, поінформував, що з 14 березня 2022 року за РОЗКЛАДОМ ЗНАМЕННИКА в університеті за наказом ректора Станіслава Ніколаєнка від 11 березня 2022 р. № 156 продовжиться проведення навчальних занять у дистанційному та змішаному форматах за розкладом 2-го семестру 2021-2022 н.р. для здобувачів вищої освіти денної та заочної форм навчання усіх курсів, освітніх ступенів та освітніх програм підготовки бакалаврів і магістрів.
   Викладачам та студентам рекомендуємо для організованого проведення та завершення 2-го семестру використати усі наявні можливості дистанційного та змішаного форматів, а саме: проводити дистанційні лекції; лабораторні, практичні та семінарські заняття з використанням Webex, Zoom, Google Meet тощо; робота з електронними навчальними курсами на навчально-інформаційному порталі НУБіП України; самостійна робота здобувачів з наданням систематичних консультацій викладачами, робота викладачів з Viber, Telegram, WhatsApp, Signal щодо надсилання та перевірки різних видів завдань та робіт для студентів, які навчаються за індивідуальним графіком чи не мають можливості систематично виходити на зв’язок тощо.
   У разі, якщо у процесі навчання виникає загроза життю учасника освітнього процесу (звук сирени, звуки пострілів чи вибухів, інші обставини, що можуть виникати в умовах воєнного стану), їм відразу необхідно залишити заняття і рухатися у безпечне місце. У регіонах, де зруйновано освітню інфраструктуру, відбуваються постійні обстріли, оголошується повітряна тривога, головну увагу слід зосередити на самостійній роботи з навчальними матеріалами у зручний для цього час. Викладачам у такі ситуації більше часу слід приділяти консультуванню студентів з таких регіонів.
   Зважаючи на обставини, значний обсяг навчальної інформації студенти мають опрацювати самостійно, а завданням викладачів є постійний моніторинг, проміжний контроль, консультування та навчально-методична допомога.
Усі викладачі кафедри доповіли про доступність до інтернету та можливість розпочати заняття з 14.03.2022р. Було вирішено, що в залежності від ситуації в місцях перебування викладачів та студентів лекції, лабораторні чи практичні заняття будуть проводитися з використанням Webex, Zoom,  роботою з електронними навчальними курсами на навчально-інформаційному порталі НУБіП України, самостійна робота здобувачів з наданням систематичних консультацій викладачами, робота викладачів з Viber, Telegram.
 
 Доцент кафедри, Ящук Надія
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook