Відбулася зустріч зі студентами 1 курсу, 2 групи спеціальності «Міжнародні відносини»

11 березня 2022, 18:14

 Тривожні та страшні події, які відбуваються в нашій країні не можуть не відображатися на наших студентах, які походять з різних куточків нашої країни, дехто з них був вимушений емігрувати за кордон але серцем і душею з Україною, саме тому 11 березня 2022 року відбулася зустріч з групою МВ 21002 б, щоб підтримати студентів і пояснити їм особливості навчального процесу в умовах військового стану.


  Зустріч, яка відбулася онлайн на платформі Webex між наставником та студентами була присвячена виходу студентів з 14 березня 2022 року на навчання в змішаному форматі. Під час зустрічі нашим першокурсникам було повідомлено про те, що викладачі готові та мають велике бажання працювати зі студентами, також в університеті вже запрацював електронний навчально-інформаційний портал НУБіП України, також у студентів є можливість скористатися електронними джерелами, якими володіє центральна бібліотека нашого університету, за бажанням можна звернутися та отримати літературу онлайн. Звичайно керівництво нашого університету та факультету з розумінням ставиться до всіх, тому просить по-перше, це берегти себе та своїх рідних, і звичайно, якщо є така можливість відвідувати пари та тримати зв'язок з викладачами.
  Студенти групи МВ 21002б, які були присутні, висловили надію, що ми скоро зустрінемося в аудиторіях в мирній, вільній та незалежній Україні.

 

Наставник групи МВ-21002 б,
Ірина Матвієнко

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook