Наставники постійно на зв’язку зі своїми студентами

14 березня 2022 року
У сучасних жахливих і трагічних умовах ми перебуваємо у стані постійної тривоги та очікуванні небезпеки. Ситуацію ускладнює ще й те, що психологічно ніхто не готовий до війни, а тим більше до тривалих обстрілів, перебування у сховищах.
Для збереження хоч якоїсь душевної рівноваги ми інтуїтивно шукаємо підтримки, тому комунікація з рідними, друзями, одногрупниками і наставником – це спосіб, який може допомогти в цей складний час.
Старший викладач кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського Кристина Павлівна Драмарецька як наставник 3 курсу 3 групи постійно спілкується та підтримує студентів, контролює місце та умови перебування здобувачів вищої освіти. У своїх повідомленнях, в месенджері, Кристина Павлівна намагається допомогти студентам заспокоїтися та справитися з негативними емоціями.
 
Наставник повідомила студентів, що з 14 березня 2022 року в університеті продовжаться навчальні заняття (за розкладом знаменника) у дистанційному форматі та надала пояснення на всі питання, що їх цікавили.
Також, 11 березня 2022 року відбулася зустріч здобувачів вищої освіти 4 курсу 2 групи з наставником – доцентом кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського Гавриш Оксаною Миколаївною. Під час зустрічі було акцентовано увагу на тому, що заняття розпочинаються з 14 березня в онлайн форматі та обговорено можливість відвідування студентами пар та виконання ними завдань. Особливу увагу було зосереджено на ситуації, яка зараз в Україні.
Оксана Миколаївна наголосила здобувачам вищої освіти, що вони не одні, у них є ми – викладачі, наставники, одногрупники, які завжди готові вислухати та надати психологічну підтримку.
 
Аліна Троян,
доцент кафедри менеджменту ім.проф.Й.С. Завадського
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook