Безпека здобувачів, взаємна підтримка, продовження освітнього процесу – основні пріоритети кафедри в умовах воєнного стану

14 березня 2022 року

    Незважаючи на те, що третій тиждень триває військова агресія Російської Федерації проти України, науково-педагогічні працівники кафедри соціальної роботи та реабілітації зібралися на засідання в онлайн режимі із різних куточків країни. На порядку денному – обговорення особливостей продовження освітнього процесу в умовах війни (проведення відеоконференцій, робота із електронними навчальними курсами на базі платформи elearn, надсилання самостійних завдань здобувачам вищої освіти за діючим розкладом).

    Особлива увага була звернена на безпеку учасників освітнього процесу під час навчання, оскільки життя і здоров’я – це основна цінність. Наставники академічних груп тримають зв'язок із усіма студентами підопічних груп, дбають про їх морально-психологічний стан. Також обговорено можливість волонтерської та соціально-психологічної допомоги здобувачам НУБІП України. Науково-педагогічні працівники кафедри одноголосно підтримали ініціативу щодо перерахування свого одноденного заробітку для Збройних Сил України.

   

    Варто відмітити що кафедра стовідсотково готова приступати до проведення занять, аби забезпечувати безперебійну підготовку фахівців соціальної роботи та реабілітації. Саме такі фахівці будуть вкрай необхідними після перемоги у цій війні.

Вікторія Будегай, аспірант кафедри
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook