В умовах військового стану продовжилося навчання студентів університету

14 березня 2022 року

У складних умовах військового стану кожен працівник нашого університету робить свій посильний внесок у спільну справу – захист України на фронті та навчання у тилу нових поколінь майбутніх фахівців для відновлення, розбудови та розвитку економіки.

14 березня 2022 року на виконання наказу ректора університету Станіслава Ніколаєнка від 11 березня 2022 р. № 156 в університеті продовжилося проведення навчальних занять у дистанційному та змішаному форматах за розкладом другого семестру для студентів денної та заочної форм навчання усіх курсів, освітніх ступенів та освітніх програм підготовки бакалаврів і магістрів. Ця неординарна подія в умовах війни порадувала як наших студентів, так викладачів, бо найскладніше – це сидіти без діла.

Студенти факультету землевпорядкування на чолі з Тарасом Євсюковим також дружно розпочали заняття, хоча середній показник по факультету понад 50%. Проблема на всіх факультетах одна - значна частина студентів проживають в регіонах, де на сьогодні немає нормального інтернет-зв’язку. Студенти 1-4 курсів бакалаврату спеціальності «Геодезія та землеустрій» факультету вивчали сьогодні «Основи землеробства та рослинництва; «Топографію»; «Фотограмметрія та дистанційне зондування»; «Безпеку життєдіяльності», «Цифрові плани та карти» тощо.

 

Тож, побажаємо нашим студентам та викладачам, як і всій Україні, безхмарного мирного неба та успіхів у навчанні!

 

За матеріалами Оксани Зазимко,
заступника начальника навчального відділу 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook