Відновлення навчального процесу на кафедрі виробничого та інвестиційного менеджменту

14 березня 2022 року

Згідно наказу ректора Ніколаєнка С.М. від 11.03.2022 №156 "Про продовження освітнього процесу у 2 семестрі 2021-2022 н.р.", викладачі кафедри поновлюють заняття в дистанційному форматі згідно встановленого розкладу занять. Зокрема, станом на 14.03.2022 розпочали заняття студенти бакалавратури і магістратури факультету аграрного менеджменту, а також магістри 1 року навчання з КНР освітньої програми «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами».

 

На заняттях проаналізовано стан готовності до навчання, погоджено формат обміну навчальними матеріалами з урахуванням індивідуальних побажань студентів. Переважна більшість студентів підтвердила можливість активної участі в навчальному процесі та були присутні на заняттях; окремі студенти, котрі задіяні у волонтерській діяльності чи підрозділах територіальної оборони, матимуть можливість опрацьовувати матеріал в самостійній формі за підтримки та консультацій викладача. Студенти відповідно матимуть доступ до навчальних матеріалів, презентацій та завдань для самостійної роботи, із забезпеченням своєчасного контролю знань.

  

Варто відмітити високу зацікавленість студентської спільноти до відновлення навчального процесу та мотивації до навчання. В цих умовах особливо важливим є питання забезпечення безперервної та якісної освіти, як невід’ємної складової подальшої відбудови та розвитку України.

Орехівський В.Г.,
доцент кафедри виробничого
та інвестиційного менеджменту

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook