Дружньо та з надією на мир: підсумки першого навчального тижня

19 березня 2022 року

 З 14 березня 2022 року дружньо та з надією на мир всі науково-педагогічні працівники кафедри філософії та міжнародної комунікації відновили проведення пар на різних онлайн платформах. Викладачі нашої кафедри продовжили читання курсів з дисципліни "Філософія" на гуманітарно-педагогічному, агробіологічному, економічному факультетах, а також на факультеті ветеринарної медицини, ННІ лісового та садово-паркового господарства, ННІ енергетики, автоматики та енергозбереження, дисципліни "Релігієзнавство" на факультеті харчових технологій та гуманітарно-педагогічному, дисципліни "Логіка" на економічному та гуманітарно-педагогічному факультетах, дисциплін "Порівняльне конституційне і міжнародне право" та  "Міжнародне торговельне право" на гуманітарно-педагогічному факультеті та інших.

  Варто відзначити, що викладачі нашої кафедри розуміють всю відповідальність, яка зараз покладена на освітян, які мають сіяти не лише зерно науки для студентів нашого університету, але і мають стати для них підтримкою та опорою в сприйнятті тієї складної ситуації в якій зараз перебуває молодь України, і не лише молодь.

 

  З іншого боку студенти, які змогли все ж відвідувати пари попри всі труднощі – бажають навчатися, вони розуміють наскільки важливим є освіта, особливо зараз, коли перед Україною постали, такі страшні виклики, і майбутнє вимагатиме від сьогоднішніх студентів розбудовувати та розвивати нашу країну вже завтра. Україна як держава вже змінилася, і для неї життєво необхідними є висококваліфіковані спеціалісти, які мислять масштабно, критично та логічно, володіють знаннями та вміють їх застосовувати на практиці.


  Війна змінила наш світогляд, ми – викладачі стали іншими – мудрішими, студенти стали дорослішими. Тож маємо надію, що найближчим часом запанує мир на нашій Богом даній землі, настане перемога, і ми ще з більшою завзятістю будемо працювати та навчати студентів, адже саме вони наше майбутнє. Прагнемо до миру, тому працюємо на повну, заради нашого факультету, університету та України.

 

Ірина Матвієнко,

доцент кафедри філософії та міжнародної комунікації

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook