Колектив кафедри ботаніки, дендрології та лісової селекції «Повертаємось до навчання в умовах воєнного стану

18 березня 2022 року
ННІ ЛіСПГ НУБіП України, кафедра ботаніки, дендрології та лісової селекції

      Ранкові події 24 лютого 2022 року змінили життя всіх українців, внесли корективи в майбутні плани, роботу, навчання. Ми віримо у перемогу та майбутнє нашої України!!! Тому продовжувати навчання в цей непростий час потрібно, оскільки наші студенти – це майбутнє нашої держави!
       З 14 березня, незважаючи на воєнний стан, в НУБіП України продовжився навчальний процес. Викладачі кафедри ботаніки, дендрології та лісової селекції спрямували всі зусилля на забезпечення та організацію навчального процесу в умовах війни.

     При організації дистанційного (змішаного) навчання кожним викладачем враховуються індивідуальні умови та можливості кожного студента для навчання.
    Заняття проводяться з використанням платформ CiscoWebex, Zoom, Google Meet, навчальний портал «Elearn», за допомогою месенджерів, де організовані групові чати для спілкування, а також проводиться індивідуальне спілкування зі студентами.

       Викладачі кафедри забезпечують навчальний процес з дисциплін ботаніка, дендрологія, декоративна дендрологія, лісова селекція, селекція та генетика декоративних рослин, ґрунтознавство з основами геоботаніки для студентів ННІ лісового і садово-паркового господарства, агробіологічного факультету, факультету захисту рослин, біотехнологій та екології та факультету землевпорядкування.

         Також розпочато освітній процес для студентів ЗФН у двох міжкафедральних лабораторіях – Шацькій та Лубенській, де наші викладачі забезпечують викладання дисциплін дендрологія та лісова селекція.

Все буде Україна! Слава Україні!


 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook