Якісне навчання студентів необхідне задля майбутнього, адже нам розбудовувати нову Україну після перемоги.

24 березня 2022, 8:00
Війна... 

Неначе уві сні пригадую розповіді своєї бабусі, доцента кафедри зоогігієни Бедратої Ольги Луківни про те, як вона, на той час будучи студенткою Київського зооветеринарного інституту закінчувала навчання в евакуації і працювала лікарем ветеринарної медицини в тилу під час другої світової війни...

Знову війна торкнулася нашої батьківщини. Знову студенти мають здобувати знання в евакуації, бомбосхвищах, тимчасових прихистках далеко від рідної домівки. Однак це необхідно. Навіть у такі скрутні часи. Адже кожен має робити свою роботу. Війна закінчиться. І нам разом треба буде розбудовувати нову Україну. Тому, шановні студенти, по-можливості намагайтеся навчатися якісно! Завдяки сучасним засобам зв'язку є можливість не тільки комунікувати між собою та з викладачами, говорити по телефону, зустрічатися на он-лайн лекціях, ми можемо спілкуватися в групових і приватних чатах різноманітних месенджерів, опрацьовувати матеріал на електронній платформі ельорн тощо. Викладачі, працюючи дистанційно докладають усіх зусиль для покращення доступності лекцій і лабораторних занять до сприйняття, поповнюючи електронні курси новими цікавими матеріалами. До усіх викладачів ви можете звернутися і отримати консультацію, допомогу, роз'яснення тощо.

 

Шановні колеги, студенти, друзі! Життя продовжується.
Ми переможемо! І незабаром зустрінемося у повному складі у стінах рідного факультету ветеринарної медицини НУБіП України. Вірю в це! І бажаю усім добра і якомога скорішого МИРУ!!!

М. Кучерук, завідувач кафедри ветеринарної гігієни ім. професора А. К. Скороходька

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook