Організаційна година в умовах військового стану наставника зі студентами 
2-го курсу 12 групи факультету ветеринарної медицини

25 березня 2022 року

Так, було проведено організаційну годину зі студентами факультету ветеринарної медицини 12 групи 2 курсу. На Zoom-зустрічі були присутні більшість студентів, які приступили до відновленого 14 березня навчання дистанційно у 100% складі. Наставником, доцентом кафедри ветеринарної гігієни ім. проф. А.К. Скороходька Соломоном В’ячеславом Віталійовичем була запланована зустріч після 5 пари о 17. 00 після закінчення занять.
Продуктивне та живе он-лайн спілкування було актуальним, що пов’язано з війною в країні на фоні російської агресії.

У дискусії зі студентами було в котрий раз проведено моніторинг стану здоров’я студентів та особисто кожного із них місця проживання, переселення та міграції. Так, на сьогодні всі учасники освітнього процесу здорові та забезпечені належними умовами існування та харчування. Але, поряд з цим з початку бойових дій на території нашої держави за період агресії яка триває 26 добу поспіль в життя кожного учасника освітнього процесу були внесені певні корективи. Троє студентів тимчасово змушені були виїхати за кордон до Німеччини, двоє залишились проживати в гуртожитку №6, шестеро не змогли повернутись на батьківщину території яких окуповані та ведуться на них активні бойові дії, решта повернулась до батьківського дому. Наразі більшість учасників навчального процесу здорові та забезпечені житлом з усіма студентами є зв'язок та налагоджені контакти.

Стосовно поточних справ було відмічено, що стейкхолдери приймають активну участь у навчальному процесі, всі мають можливість навчатися. Також відмічено труднощі з інтернет зв’язком та його подекуди задовільною якістю. Присутні під час занять он-лайн більшість студентів групи.
Студенів ознайомлено з поточними справами на факультеті та університеті та доведено ряд розпоряджень та наказів в умовах військового стану. Також доведено до здобувачів наказ ректора університету Станіслава Ніколаєнка від 18 березня 2022 р. № 160, відповідно до якого, продовжено тривалість навчальних занять у весняному семестрі на один тиждень з 16 по 20 травня 2022 року.

 

Наставник 2 курсу 12 групи к.вет.н.,
доцент кафедри ветеринарної гігієни
ім. проф. А.К. Скороходька Соломон В.В.
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook