Приємні хвилини під час військового стану.

25 березня 2022 року
   З 14 березня в Національному університеті біоресурсів та природокористування України відновлено навчання в дистанційному форматі. Це дало можливість кожному студенту вчитися та волонтерити. В таких умовах наставник 2 курсу 4 групи Агробіологічного факультету Семенко Лариса провела годину спілкування зі студентами. На зустрічні були підняте питання стану навчального процесу в умовах війни та місце перебування кожного студента в групі.

   Також, староста Наталія Дудкіна надала інформацію про відвідуваність занять на рівні 50%. На зустрічі з’ясували, що 6 студентів перебуває на часі на тимчасово окупованій території та не можуть відвідувати онлайн навчання. А ті які живуть в прикордонних містах займаються волонтерством та допомагають збирати допомогу для потреб Збройних сил України.
   Також студенти поділились проблемами, які виникали під час занять і в обговоренні були запропоновані різні можливі шляхи їх вирішення.
   Лариса Олександрівна нагадала студентам зміст наказу ректора університету від 18 березня 2022 р. № 160 «Про завершення другого семестр 2021-2022 н.р.»..

   Підсумовуючи вище сказане, у кожного студента були виявлені певні проблеми, щодо проведення онлайн навчання. Головна проблема, це те, що для навчання використовує мобільний інтернет, а деколи з’являється закордонна мережа, межуючої країни, що не завжди дозволяє бути присутнім на лекціях і лабораторних заняттях. Наприкінці розмови вона ще раз нагадала послідовність дій при повітряній тривозі.

 

Лариса Семенко,
доцент кафедри агрохімії та якості
продукції рослинництва ім. О. І. Душечкіна.

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook