На факультеті тваринництва та водних біоресурсів відбулося чергове засідання ради роботодавців

1 жовтня 2021 року

     Згідно із затвердженою програмою роботи 1 жовтня відбулося чергове засідання ради роботодавців факультету тваринництва та водних біоресурсів.

    З вітальним словом до усіх присутніх звернувся декан факультету Руслан Кононенко, який привітав усіх та висловив побажання про подальшу плідну співпрацю, адже невдовзі факультет святкуватиме своє 100–річчя і не в останню роль у цьому заході займатимуть члени ради роботодавців - відомі випускники-виробничники.

    Потому за пророблену роботу ради роботодавців факультету за останні декілька місяців прозвітував її голова – Василь Цвик. Він детально зупинився на пропозиціях ради роботодавців щодо удосконалення освітніх програм підготовки докторів філософії та студентів ОС «Бакалавр» та ОС «Магістр», коротко охарактеризував роль членів колективу у навчальних і виробничих практиках здобувачів освіти усіх рівнів та розповів про зміцнення матеріально-технічної бази факультету. Його у своїх виступах підтримали також усі інші члени ради, які наголосили на значному вкладі роботодавців у навчальному і виробничому процесах на факультеті у останні роки.

     Потому члени ради роботодавців оглянули нещодавно відкритий Центр водних біоресурсів та аквакультури, домовились про наступні засідання та план дій на найближчі місяці.

Сергій Грищенко,
секретар ради

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook