Обговорення результатів дисертаційного дослідження аспірантки Цоколь Ольги Петрівни під час засідання кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту

23 лютого 2022 року

23 лютого 2022 року під час засідання кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту відбулося обговорення результатів дисертаційного дослідження аспірантки Цоколь Ольги Петрівни на тему «Управління інвестиційною діяльністю малих та середніх підприємств аграрного сектору», підготовленого на здобуття наукового ступеня доктора філософії зі спеціальністі 073 «Менеджмент». Науковим керівником роботи є член-кореспондент НАН України, доктор економічних наук, професор Лідія Василівна Шинкарук, яка є визнаним в Україні та світі експертом з питань інвестування та інвестиційної політики.

 

У ході свого виступу Цоколь О. П. виклала теоретичні підходи управління інвестиційною діяльністю, визначила загальні складові інвестиційної діяльності, а також узагальнила теоретичні засади формування інвестиційної діяльності малих та середніх підприємств.

 

Окрім того, в межах проведеного дослідження аспіранткою було систематизовано поточні тенденції інвестування та визначено основні недоліки існуючих підходів до здійснення інвестування.

На обговорення було винесено ряд авторських пропозицій, зокрема, щодо удосконалення існуючої системи управління інвестиційною діяльністю малих та середніх підприємств аграрного сектору.

Після виступу було заслухано рецензентів – к.е.н, доцента кафедри економічної теорії Власенка Юрія Григоровича та к.е.н., доцента кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Лобунець Тетяну Валеріївну. Рецензенти загалом надали позитивну оцінку дисертаційного дослідження, висловили свою думку щодо його подальшого удосконалення та зробили зауваження.

Під час дискусії всі члени кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту мали змогу задати питання по роботі. В цілому, аспірантка Цоколь Ольга Петрівна впоралася з відповідями на питання колег, продемонструвавши глибокий рівень знань із зазначеної проблематики.

 

На голосуванні кафедри було одноголосно підтримано дисертаційну роботу аспірантки Цоколь О.П. та рекомендовано для подальшого розгляду.

Аспірантка Цоколь Ольга Петрівна та її керівник член-кореспондент НАН України, доктор економічних наук, професор Шинкарук Лідія Василівна щиро вдячні викладачам кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту за розгляд дисертаційної роботи та висловлення фахових зауважень. Всі зауваження будуть обов’язково враховані у ході подальших досліджень.


Дєліні М.М.
в.о.зав.кафедри виробничого
та інвестиційного менеджменту

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook