Навчальний процес розпочався

28 березня 2022 року

На кафедрі механіки факультету конструювання та дизайну Національного університету біоресурсів і природокористування Україні з 14 березня 2022 року продовжено навчальний процес у змішаному та дистанційному форматі за розкладом другого семестру для студентів денної форми навчання усіх курсів, освітніх ступенів та освітніх програм підготовки бакалаврів і магістрів відповідно до наказу ректора університету Станіслава Ніколаєнка від 11 березня 2022 р. № 156.

Колектив кафедри механіки тісно підтримує співпрацю з нашими роботодавцями, зокрема з колегами – ННЦ «ІМЕСГ», та безпосередньо з головою ради роботодавців Адамчуком В.В. також тісна співпраця проводиться з нашими закордонними друзями, колегами, та партнерами. Кафедра механіки постійно працює над відновленням державної економіки шляхом підготовки висококласних фахівців своєї галузі, для Перемоги.

Викладачами кафедри механіки проводяться постійні чергування в корпусах факультету. Також у цей складний для України час кафедра механіки постійно займається підтримкою Збройних Сил України, бійців територіальної оборони, та волонтерів.

Життя продовжується! Працюємо заради перемоги! Віримо в Україну, Збройні Сили, віримо в Перемогу!

Все буде Україна !!!

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook