ФОТОГАЛЕРЕЯ «Співробітники кафедри надійності техніки при виконанні сільськогосподарських робіт у ВП НУБІП України «Великоснітинське НДГ ім. О.В. Музиченка» та підготовці до проведення практичного навчання студентів»

29 березня 2022, 9:53

На протязі осіннього семестру 2021-2022 навчального року співробітники кафедри надійності техніки факультету конструювання та дизайну НУБіП України поряд із забезпеченням навчального процесу, проведенні виробничих практик студентів магістратури, що навчаються за спеціальностями 133 - «Галузеве машинобудування» та 192 - «Будівництво та цивільна інженерія»,надавали допомогу ВП НУБіПУ «Великоснітинське НДГ ім. О.В. Музиченка» у виконанні значних обсягів сільськогосподарських робіт.
Особливо напруженим для співробітників кафедри є період роботи в складних умовах воєнного стану. Колеги продовжують виконувати значні обсяги сільськогосподарських робіт, допомагають територіальній обороні, допомагають у забезпеченні життєдіяльності НДГ.
В цей напружений період науково-педагогічні та педагогічні працівники, обслуговуючий персонал готуються до проведення навчальних та виробничих практик у дистанційному змішаному режимі для студентів факультету конструювання та дизайну, механіко-технологічного факультету. 
Значна увага приділяється для практичної підготовки студентів магістратури, що навчаються за ОПП «Технічний сервіс машин та обладнання сільськогосподарського виробництва», ОПП і ОНП«Машини та обладнання сільськогосподарського виробництва».

Изображение выглядит как человек, внешний

Автоматически созданное описание
Изображение выглядит как человек, трактор

Автоматически созданное описание

Майстер виробничого навчання кафедри Анатолій Карасюк виконує ремонтні роботи трактора FOTON-904, а саме заміна зношених задніх шин на нові. По завершенню ремонту трактор буде готовий прийняти участь у сільськогосподарських роботах, та для проведення навчальної практики студентам університету.

Изображение выглядит как грузовик, небо, внешний, желтый

Автоматически созданное описание
Изображение выглядит как мотоцикл, человек, внешний, едет

Автоматически созданное описание

Майстер виробничого навчання кафедри Петро Шевчук на фронтальному навантажувачі JCB-530-70  завантажує мінеральні добрива для подальшого використання при посіві ярих культур на полях ВП НУБіПУ «Великоснітинське НДГ ім. О.В. Музиченка».
 
Изображение выглядит как внешний, дерево, желтый, трава

Автоматически созданное описание
Изображение выглядит как небо, механическая лопата, внешний, транспорт

Автоматически созданное описание
Изображение выглядит как человек, мужчина

Автоматически созданное описание

 

Старший лаборант кафедри Микола Дідик на фронтальному навантажувачі JCB-531-70 проводить укладання тюків сіна зі сіносховища на вантажний автомобіль для подальшого транспортування на кормовий двір молочно-товарної ферми. 

 

Изображение выглядит как человек, мужчина, работает

Автоматически созданное описание
C:\Users\Андрій\Desktop\Засунько, Киричко.JPG
Изображение выглядит как человек, стоит, мужчина, транспорт

Автоматически созданное описание

 

 

Координацію робіт співробітників кафедри надійності техніки, які територіально знаходяться у ВП НУБіПУ «Великоснітинське НДГ ім. О.В. Музиченка» забезпечує асистент Андрій Засунько. Завідувач лабораторіями Микола Киричко опікується постачанням запасних частин та забезпеченням працездатності техніки кафедри.
Слід відмітити, що значну допомогу в підтриманні працездатності машин та обладнання, проведенні виробничих та навчальних практик по кафедрі надійності техніки, надає інженерно-технічна служба господарства, яку очолює Олег Марчук.
Співробітники міцно тримають свій непростий фронт.
Бажаємо всім міцного здоров’я, незламної сили духу, непохитної віри в нашу Перемогу.
Все буде Україна!

 

Андрій Засунько,
 асистент кафедри надійності техніки
Олександр Банний,
доцент кафедри надійності техніки

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook