Мотивація викладачів підчас війни

31 березня 2022 року

   Попри жахливу війну в Україні, всі співробітники кафедри агрохімії та якості продукції ім. О.І. Душечкіна проводять заняття в змішаному форматі, щоб відволікти студентів від сьогодення. Саме зараз наше завдання, як викладачів – допомогти студентам повернути та створити хоч невеликий простір безпеки. Багато хто з них досі перебуває у стані шоку, в декого окупаційна техніка курсує під вікнами житлових будинків, інші плетуть маскувальні сітки. Всі без виключення вкладають свою частку у перемогу.

   Війна внесла корективи і в життя викладачів багато хто був змушений покинути свої домівки, та попри важкі соціальні умови всі при першому поклику підтримали ініціативу ректора відновити навчання. Зараз на викладачів покладена роль психологів. Кожен викладач кафедри розпочинає заняття з обговорення ситуації, що склалася та намагається зменшити напругу яка виникає у студентів під звуки сирени та вибухи, викладачі виходять на зв’язок. Але навіть в таких умовах, навчання допомагає відволіктись від подій, що відбуваються за вікном.

   Всі впевнені, що війна закінчиться і потрібно буде відновлювати аграрний напрямок та поповнювати лави високопрофесійними працівниками і це викладачів кафедри дуже мотивує. Віримо в нашу швидку перемогу!!!

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook