Моя група-справжня команда: освітній процес однієї із найактивніших груп факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК

1 квітня 2022 року

     Майже місяць назад, моя група мріяла про той час, коли вже зможе вийти на очне навчання. Але зараз кожен мріє, щоб в нашій країні настав мир. В час війни, кожен з нас розуміє важливість підтримки один одного, тому студенти багато часу проводять за спілкуванням між собою. Тримаючи теплі стосунки в групі, навчання стає набагато легшим та приємним, тому що завжди є люди, які допоможуть тобі з поясненням важкої теми і підтримають добрим словом і порадою.

    Більша частина групи знаходиться в безпеці і має змогу спокійно навчатися та заходити на пари в дистанційному форматі. Але є і студенти на окупованій території, які не залишають навчання не дивлячись ні нащо. Моя група-справжня команда. Команда – це цілісний організм. Аби він був життєздатним, усе має функціонувати добре, вчасно та злагоджено. Я як староста своєї групи, можу пишатися кожним студентом, який продовжує навчання і розуміє свою важливу роль в цьому світі. Явка студентів у моїй групі становить 95% (із 25 студентів 1 відсутній).

      Особливо мене радує підтримка студентів, яку ви можете прочитати самі:

    «Я повністю підтримую наш вихід на навчання,потрібно навчатися,як для майбутнього,так і трохи відволіктися в теперішньому. Виходити на пари саме в моєму регіоні комфортно. Викладачі підтримують, як можуть і ми дуже їм за це вдячні».

 Мамчур Роман

студент 2 курсу

 

            «Я рада, що почалося навчання, адже це деякою мірою допомагає відволіктися від тих подій, що зараз відбуваються в Україні. Нажаль, наразі у мене відсутнє стабільне інтернет-з'єднання, тому я не можу завжди бути присутньою на заняттях, проте все одно намагаюся робити завдання по тим матеріалам, які є на навчальному порталі https://elearn.nubip.edu.ua та за допомогою конспектів моїх одногрупників».

Обелець Вероніка,

студентка 2 курсу

 

     На сьогоднішній день, я думаю кожен з нас розуміє, що наша перемога вже зовсім близько. І мені дуже хочеться знову повернутися до очного навчання. Бо студентське життя, це один із найважливіших етапів нашого життя. Я можу побажати кожному студенту наснаги до навчання.

 Кожному мила своя сторона.

Любіть Україну у сні й наяву,

вишневу свою Україну,

красу її вічно живу і нову і мову її солов'їну.

Можеш вибирати друзів і дружину,

Вибрати не можна тільки Батьківщину.

Нема на світі України,

Немає другого Дніпра.

Григорій Сковорода


Працюємо, навчаємось, крокуємо разом до перемоги!

Мирного неба над головою!

Слава Україні!

 

Павло Паламарчук
староста 1 групи, 2 курсу

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook