Відбулась відкрита лекція професора кафедри епізоотології, мікробіології і вірусології Миколи Радзиховського

1 квітня 2022 року

   Продовжуємо навчання! На факультеті ветеринарної медицини відбулась відкрита лекція професора кафедри епізоотології, мікробіології і вірусології Радзиховського М. Л., у дистанційному форматі на платформі Zoom. Сьогодні у п’ятницю 1.04.2022 року на першій парі проведена лекція для студентів другого курсу ОС «Магістр» з дисципліни «Ветеринарна вірусологія» на тему «Патогенез вірусних інфекцій».

   Лекція відбулась за присутності 68 студентів. Під час лекції розглядались фундаментальні аспекти взаємодії вірусу з організмом господаря, які спричиняють захворювання. Лекція була представлена зі значною кількістю оглядового матеріалу, цікавою та систематизованою презентацією для кращого сприйняття матеріалу. Активність студентів була відмічена значною кількістю запитань наприкінці лекції.

   На відкритій лекції були присутні завідувач кафедри епізоотології, мікробіології і вірусології, доцент Володимир Мельник, викладачі кафедри, відповідальна за проведення відкритих лекцій на факультеті ветеринарної медицини, доцент кафедри терапії і клінічної діагностики Наталія Бойко. Після завершення лекції викладачі та студенти провели анонімне анкетування щодо оцінювання якості проведення лекційного заняття. Також, після лекції пройшло обговорення. Свою оцінку та пропозиції Миколі Леонідовичу висловили усі присутні колеги, завідувач кафедри та Наталія Іванівна.

   На завершення, можна констатувати, що лекція проведена на досить високому науково-методичному та дидактичному рівнях, з достатньої кількістю наочного матеріалу. Студенти брали активну участь у дискусійних питаннях, які в подальшому їм стануть у нагоді.

Максим Жуковський

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook