На факультеті ветеринарної медицини відбувся черговий розширений деканат

4 квітня 2022 року
ФВМ НУБіП України
Наша перемога залежить від нашої єдності, згуртованості, дисциплінованості та належного виконання своїх обов’язків. У цей час маємо допомагати один одному і бути єдиним цілим.

1 квітня під головуванням Миколи Цвіліховського відбулося чергове засідання розширеного деканату факультету ветеринарної медицини, на якому були підведені підсумки освітнього процесу за тиждень, проведення проміжної атестації студентів та розглянуто ряд важливих питань, які стосувалися життєдіяльності факультету.

Декан проінформував присутніх із ситуацію і події, які відбулися в Університеті та на факультеті. Зокрема, вже третій тиждень триває навчальний процес в дистанційному режимі в умовах воєнного стану. Зростає відвідуваність занять студентами, які активно навчаються, бо розуміють, що в цей не легкий час потрібно здобувати освіту. Постійно здійснюється чергування викладачів у навчальному корпусі та гуртожитку, здійсняються регулярні роботи з прибирання закріплених за кафедрою територій. Викладачі, співробітники і студенти регулярно допомагають постраждалим внаслідок війни та Збройним Силам України.

Розглянуто і узгоджено план роботи факультету на квітень місяць. Колектив активно працює. Врахуючи реалії воєнного стану, всіх співробітників факультету зобов’язано активізувати профорієнтаційну роботу з метою успішного набору студентів у 2022 році.

     

Кожний із завідувачів кафедр детально поінформував про ситуацію в своєму підрозділі, хід освітнього процесу, проведену проміжну атестацію студентів, способи комунікації між науково педагогічними працівниками, співробітниками та студентами та місця їх перебування.

 

Заступники декана Сергій Деркач, Юрій Жук та Тарас Савчук акцентували увагу на перебігу навчального процесу протягом тижня, проведені проміжної атестації студентів, вчасній подачі інформації від кафедр. Зосередили увагу на профорієнтації, залученні абітурієнтів на підготовчі курси і їх участі в олімпіаді та проведені днів відкритих дверей на факультеті. Було наголошено на необхідності постійного зв’язку кафедр з деканатом, викладачами, співробітниками та студентами.

  

Головний редактор журналу «Український часопис ветеринарних наук» Вікторія Грищенко доповіла про ситуацію щодо підготовки чергового номеру журналу, умов подання наступних наукових статей.

Директор НДІ здоров’я тварин Сергій Голопура акцентував увагу на науковій діяльності факультету. Зробив наголос на підготовці якісних наукових статей, заключенні договорів, поданні до розгляд монографії та методичних рекомендацій згідно плану їх видань.

Завідувач Клінічного центру "Ветмедсервіс" В’ячеслав Соломон доповів про роботу цього підрозділу, який цілодобово працює з метою надання допомоги тваринам.

Декан, дав доручення завідувачам кафедр провести засідання в свої колективах, донести відповідну інформацію до кожного співробітника, чітко спланувати роботу на місяць та побажав усім міцного здоров’я і мирного неба над головою.

Ми переможем!
Слава Україні!

Сергій Деркач, Юрій Жук, Тарас Савчук,
заступники декана факультету ветеринарної медицини

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook