Герої серед нас

5 квітня 2022 року

Ці фото зроблені лише півроку тому, і коли ми зі студентами відвідували Музей історії НУБіП і чули про героїчні звитяги наших предків, ніхто і в страшному сні не міг подумати, що вже скоро нам самим доведеться боротися з російському навалою.


 

Але дуже приємно, що наші студенти не розгубилися і стали справжніми героями в цей непростий період.

Староста 2 курсу 6 групи  агробіологічного факультету Нагорний Максим допомагає облаштовувати пости ТРО, крім цього він є учасником інформаційних військ, і допомагає влаштувати DDOS атаки на сайти країни агресора, а також разом зі своїми друзями Максим займається відправкою меблів для фондів волонтерів, для допомоги внутрішнім переселенцям


Едуард Франчук та Данило Вальчук з Хмельниччини як майбутні агрономи разом з батьками працюють над забезпеченням успішної посівної кампанії. Як каже Едуард, зараз з робітниками важко, тому він сам робить все, щоб Україна продовжувала, не зважаючи на все, бути житницею всього світу. А після важкого дня, Едуард разом з батьками возить гуманітарну допомогу для людей, які вимушені були полишити свій рідний дім.

Але, найбільшу увагу ми хотіли би приділити розповіддю про  заступника старости нашої групи - Мохно Дмитра.


В мирному житті це був старанний веселий хлопчина, але з початком військових дій Дмитро не зміг осторонь дивитися на ситуацію, яка відбувається в його країні та рідному місці. Тому, він за власним бажанням вступив до лав ЗСУ та кожного дня протистоїть російським загарбникам.


 

Він  - наша сила і гордість, яка зламає всіх ворогів. А що найдивовижніше –  Дмитро ще встигає вчитися і немає жодної заборгованості.

Тому, наостанок хотіли би передати його слова: «Зараз перебуваю в зоні бойових дій, провізії та спорядження вистачає цілком. Вірте в ЗСУ, пліч-о-пліч, всі разом, ми переможемо. Слава Україні!».

Кравченко Ольга,

доцент кафедри аналітичної і біонеорганічної хімії та якості води,

 куратор 6 групи 2 курсу Агробіологічного факультету

Нагорний Максим,

  староста 6 групи 2 курсу Агробіологічного факультету

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook