Враження першокурсниці від студентського дистанційного життя

14 лютого 2022 року

    Першокурсник – це студент, який ще не встиг відвикнути від безтурботного життя, а на його плечах уже такий тягар відповідальності, з’являється чимало нового. Адаптація студента є важливим і обов’язковим кроком у перший рік навчання. Кожен першокурсник прагне пізнати переваги студентського життя, проте теперішні умови пандемії роблять реалії студента зовсім іншими.
    Студентка першого курсу ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження Бузаєва Анастасія розповідає про своє навчання так:

   «Здавалося б, що робить дівчинка на технічній спеціальності? Але я ще жодного разу не пошкодувала, що обрала спеціальність 141 «Електроенергетика, електротехніка і електромеханіка». Чудовий викладацький склад, найновіше обладнання, багато цікавинок і сприятлива атмосфера для навчання.
   Дуже хвилювалася через дистанційне навчання, що будуть проблеми з викладанням матеріалу, але викладачі завжди намагаються посприяти студентам та допомогти їм під час навчання. Не вистачає спілкування, практичних занять в аудиторіях, та це все компенсується постійним зв’язком із викладачами й одногрупниками, хоч і на відстані. Також дуже добре, що студенти мають можливість долучатися до різних творчих та спортивних гуртків, різноманітних заходів із залученням підприємств-партнерів та роботодавців, які проходять в інституті.
   Я задоволена, що обрала НУБіП, бо саме тут я маю можливість стати фахівцем і отримати перспективне майбутнє.»

Бузаєва Анастасія
Студентка групи ЕЕЕ-21002б
Книжка Тетяна
Наставник групи ЕЕЕ-21002б
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook