Разом до перемоги!!!

6 квітня 2022 року

    З 14 березня наш університет відновив навчальний процес в умовах воєнного стану. Два тижні вимушених канікул через збройну агресію РФ не змогли зламати духу студентства університету, тому усі з новими силами та натхненням приступили до занять у дистанційний формі. Зараз психологічно травмовані усі, винятків немає, тому усім нам просто необхідна підтримка. Студенти магістри 2 групи першого року навчання факультету тваринництва та водних біоресурсів, на чолі з куратором групи Оленою Дегтяренко, під час регулярних онлайн-зустрічей підтримують один одного та діляться особистими перемогами на тлі війни.

    У часи війни складно виконувати буденну роботу, хочеться бачити свій вклад тут і зараз. Кожен з нас знайшов свою ниточку у загальному плетиві на шляху до перемоги. 5 квітня студенти групи як зазвичай провели відео зустріч з куратором, адже кожен мав що розповісти, чим поділитися та обговорити.

     Частина студентів групи долучилася до лав територіальної оборони та мужньо стоять на варті безпеки своїх рідних міст. Більшість займається волонтерством, збирають кошти для наших військових, виготовляють консерви та хліб, облаштовують житло для вимушено переселених громадян України. Кожен з нас вносить свій вклад у перемогу при цьому не забуваючи про свою основну місію – навчання.

    Під час кураторської години також обговорили успіхи на освітньому поприщі. Студенти попри всі негаразди долучаються до онлайн занять та виконують завдання дистанційно, адже саме ми – майбутнє нашої держави, нам її відбудовувати та нам у ній жити.

 

      Відвага, патріотизм, стійкість та єдність нашого народу змінюють внутрішні процеси в державі, а також світ в цілому. Усвідомлюємо, що кожен громадянин виконує свою надважливу місію в умовах сьогодення: захист нашої держави, допомога захисникам, постраждалим від війни. Ми всі разом повинні стати повноцінним тилом. Наша активна робота, в умовах, які наразі склались в державі – забезпечення її функціонування, що є однією із запорук перемоги України.

Катерина Звержинська,
староста 2 групи магістрів 1 р.н.,
спеціальність «Технологія виробництва і
переробки продукції тваринництва»

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook