Чергові робочі наради

7 квітня 2022 року

 1-го та 5-го квітня 2022 року відбулися чергові робочі наради колективу кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського.

 
Під час проведених робочих нарад науково-педагогічні працівники кафедри обговорили назви та зміст дисциплін вибіркового блоку «Менеджмент організацій і адміністрування» освітньо-професійної програми «Менеджмент» підготовки здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 073 Менеджмент галузі знань 07 Управління та адміністрування. Науково-педагогічні працівники активно та конструктивно дискутували щодо зазначених питань, а також внесли деякі корективи у назви вже існуючих дисциплін. Також було сформульовано додатково ще дві вибіркові дисципліни, які відображають сучасні тенденції розвитку менеджменту, та зможуть підсилити підготовку майбутніх випускників освітньої програми «Менеджмент» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти.
Значну увагу останньої робочої наради було відведено питанням організації запланованого дня відкритих дверей на факультеті аграрного менеджменту та залученню широкого кола потенційних абітурієнтів до участі в цьому заході.
Крім того, було обговорено ряд інших важливих питань: робота наставників академічних груп у напрямі постійного моніторингу місць перебування студентів, стану їх психологічного здоров’я; активність студентів на заняттях; проведення навчально-екзаменаційних сесій для здобувачів вищої освіти заочної форми навчання. 
 
Наталя Драгнєва,
доцент кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook