1 квітня 2022 року відбулось «ювілейне» засідання кафедри ОПБСТ

4 квітня 2022 року
    1 квітня 2022 року відбулось «ювілейне», як відмітив завідувач кафедри Василь Хмельовський, засідання кафедри охорони праці та біотехнічних систем у тваринництві. Саме в цей день, рік тому, 1.04.2021 р. згідно наказу ректора НУБіП України №225 від 15.03.21 р. відбулось об’єднання кафедр охорони праці та інженерії середовища та механізації тваринництва. Колектив кафедри підвищив свій потенціал, співробітники працюють злагоджено та рівнонапружено, свідченням чого є високий показник рейтингової оцінки роботи НПП кафедри за 2020-2021 н.р.

    Колектив кафедри продовжує успішно здійснювати навчальну та наукову роботу і в складних обставинах воєнного часу. Умови, що склались з початку військової російської агресії, значно ускладнили здійснення освітнього процесу, навіть у порівнянні з карантинними обмеженнями під час пандемії короновірусу. Складнощі по’вязані з вимушеними переміщеннями викладачів і студентів в інші регіони, участю співробітників та студентів у загонах територіальної оборони та волонтерському русі. Часто у домівках відсутнє електропостачання, немає стійкого інтернет-зв’язку, не всі змогли взяти з собою у евакуацію комп’ютерну техніку. Проте навчання відновлено, і відновлено успішно.

    Проте складний час ставить перед співробітниками Університету нові виклики. Завідувач поінформував співробітників, що відповідно до рішення Вченої ради механіко-технологічного факультету, замість захисту кваліфікаційних робіт бакалавра будуть проведені комплексні державні екзамени, які будуть проведені на електронній навчальній платформі університету E-learn. Викладачі, які ведуть навчальні дисципліни для студентів ОКР «Бакалавр» мають підготувати тестові завдання для формування екзаменаційних білетів. На кожну з вказаних у програмі фахових дисциплін, необхідно надати по 9 завдань завдання, з них 3 – з однією вірною відповіддю, 3 завдання – з кількома вірними відповідями, 3 завдання – з відкритими відповідями.

    Наступне питання – проведення проміжної атестації студентів. Співробітники кафедри обговорили вимоги до атестації студентів та поділилися своїми міркуваннями стосовно активності студентів на різних факультетах. На механіко-технологічному факультеті атестація проводиться у період з 1 до 8 квітня 2022 року. Викладачам надіслані електронні атестаційні відомості, які НПП мають повернути в заповненому варіанті на електронний ресурс деканату.
    Наприкінці засідання Василь Степанович побажав колегам міцного здоров’я, бадьорого настрою та мирного неба! Слава Україні! Героям Слава!

Світлана Потапова, доцент кафедри охорони праці
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook