Обговорення актуальних питань під час зустрічі із наставниками академічних груп

11 квітня 2022 року
З початком війни в нашій країні здобувачі вищої освіти зіштовхнулись з численними викликами долі. Проте, продовжувати навчання для здобувачів вищої освіти у цей непростий час є необхідністю, оскільки саме їм доведеться відбудовувати нашу країну після закінчення воєнних дій, застосовуючи отримані знання.
6 квітня 2022 року відбулася зустріч в режимі online студентів 3 групи 3 курсу факультету аграрного менеджменту з куратором старшим викладачем кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського Кристиною Драмарецькою.
Кристина Павлівна поцікавилась станом здоровя та психологічним станом здобувачів вищої освіти. Порадила як зібратися з думками та продовжити навчання. Наставник представила студентам графік освітнього процесу у 2 семестрі 2021-2022 н.р.
Були обговорені питання щодо можливості відвідування студентами занять, поточного стану успішності з дисциплін навчального семестру тощо. Кристина Павлівна наголосила студентам, щоб вони берегли себе, побажала їм віри, миру, добра.
Також 6 квітня 2022 року відбулася зустріч здобувачів вищої освіти 2 групи 4 курсу факультету аграрного менеджменту з наставником доцентом кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського Оксаною Гавриш. Під час зустрічі студенти обмінювалися своїми враженнями щодо навчання в умовах військового стану, розповідали про своє самопочуття та ділилися корисними порадами про те, як необхідно поводитися в стресових ситуаціях.
Оксана Миколаївна підтримала кожного здобувача вищої освіти та наголосила на тому, що, незважаючи на будь-які обставини, необхідно завжди рухатися вперед. На даний момент студентам необхідно відвідувати пари і здобувати знання, допомагати тим, хто цього потребує та завжди підтримувати один одного.
Окрему увагу Оксана Миколаївна приділила графіку навчання. Проінформувала студентів про те, що з 9 травня 2022 року починається екзаменаційна сесія, тому необхідно відвідувати заняття та виконувати завдання, щоб отримати допуск до здачі сесії.
В цілому зустрічі із наставниками пройшли у дружній атмосфері, студенти активно долучалися до розмови та обговорення важливих питань.
 
Аліна Троян,
доцент кафедри менеджменту ім.проф. Й.С. Завадського
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook