ННІ тваринництва та водних біоресурсів активізує міжнародну співпрацю

27 вересня 2014 року
З 2008 р. кафедра бджільництва ім. В.А. Нестерводського та Інститут збереження біорізноманіття і біологічної безпеки Словацького аграрного університету в Нітрі займається спільною науковою діяльністю. Результатом співпраці є спільні публікації, патенти, організація конференцій та семінарів. Нині готується новий міжнародний науковий проект за участю України, Словаччини та Чехії.
 
Так, днями відбулася зустріч представників сторін у Національному ботанічному саду ім. М.М. Гришка НАН України в рамках міжнародної науково-практичної конференції «Плодові, лікарські, технічні, декоративні рослини: актуальні питання інтродукції, біології, селекції, технології культивування». Як результат – досягнуто домовленостей про оформлення спільного наукового проекту «Удосконалення, методів одержання, первинної переробки, зберігання і використання перги»  між кафедрою та відділом бджільництва Словацького аграрного  університету.
 
Наразі вирішуються організаційні питання щодо термінів укладання угоди та спільної роботи науковців. 
 
Під час конференції
 
З ліва на право:
Ян Бриндза, доктор наук, директор Інститут збереження біорізноманіття і біологічної безпеки Словацького аграрного університету в Нітрі;
В.Д. Броварський, доктор с.-г. наук, завідувач кафедри бджільництва ім. В.А. Нестерводського НУБіП України
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook