СПІВПРАЦЯ З СТЕЙКГОЛДЕРАМИ: ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ СПІВРОБІТНИКІВ КАФЕДРИ НАДІЙОСТІ ТЕХНІКИ ТА ПРАКТИЧНЕ НАВЧАННЯ СТУДЕНТІВ

5 квітня 2022 року

 

 
У березні 2022 року продовжено співпрацю  з фірмою «ФОП Лисіков Сергій Юрійович» за підтримки її директора Сергія Лисікова.
Фірма вже кілька років співпрацює з кафедрою надійності техніки факультету конструювання та дизайну Національного університету біоресурсів і природокористування України. Співробітники  «ФОП Лисіков Сергій Юрійович» є учасниками науково-технічних конференцій,  семінарів, та вебінарів, що організовуються на факультеті. 
Останні два роки «ФОП Лисіков Сергій Юрійович» такожнадає можливість використовувати свої потужності як базу для проходження виробничих практик студентами магістратури  факультету конструювання та дизайну, що навчаються за спеціальністю 133 - Галузеве машинобудування», освітньо-професійними програмами «Технічний сервіс машин та обладнання сільськогосподарського виробництва» та «Обладнання лісового комплексу».
Фірма «ФОП Лисіков Сергій Юрійович» займається наступними видами діяльності:
  • ремонт і технічне обслуговування механізмів і систем;
  • виробництво готових металевих виробів з метою підвищення ресурсу машин;
  • оброблення металів та нанесення покриття на метали;
  • встановлення та монтаж машин і устаткування.
Співробітники кафедри надійності техніки та студенти факультету конструювання та дизайну щиро вдячні директору Сергію Лисікову та працівникамфірми «ФОП Лисіков Сергій Юрійович» за надануможливість в ознайомленні з сучасними машинами та технологіями,  отриманні нових знань з експлуатації, технічного  обслуговування і ремонту слюсарно-механічного та зварювального обладнання.

 

Андрій Новицький,  
завідувач кафедри надійності техніки,
 гарант програми «Технічний сервіс машин та обладнання
сільськогосподарського виробництва»,
Олександр Банний, 
доцент кафедри надійності техніки 



 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook