Агрономічно-ознайомча практика з дисципліни "Рослинництво"

13 квітня 2022 року
З 11.04.2022 стартувала агрономічно-ознайомча практика з дисципліни "Рослинництво" для студентів першого курсу агрономічного факультету, яка проводиться дистанційно за допомогою платформи ZOOM.
   Цьогоріч, це новий досвід та випробування як для студентів, так і викладачів кафедри в умовах військового стану. На сьогодні, викладачами кафедри запропоновано ознайомлення з галуззю рослинництва та видовою різноманітністю польових сільськогосподарських культур, а також, класифікація сільськогосподарських культур, зазначаючи поняття озимих, ранніх та пізніх ярих культур. Відмічаються основні процеси, які можуть проводитися в полі на момент проходження практики (рання весна).

Програма практики розрахована на 5 годин щоденно з 11.04.2022 до  і включає в себе найбільш актуальні аналізи зернових, зернобобових, коренеплідних і бульбоплідних, олійних та лікарських культур. Студенти зможуть якісно застосувати знання для визначення фаз росту і розвитку усіх сільськогосподарських культур (як ярого, так і озимого типу розвитку), етапів органогенезу, мікро та макростадій за шкалою BBCH, ознайомились із найбільш поширеними сортам та гібридами культур та ін. 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook