Організаційна година зі студентами 1 курсу спеціальності «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»

15 квітня 2022 року

    Викладачі кафедри генетики, розведення та біотехнології тварин, окрім науково-педагогічної діяльності систематично проводять виховну роботу зі студентами факультету тваринництва та водних біоресурсів.

    На організаційній годині студенти 1курсу 1 групи спеціальності «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» разом з куратором – доцентом Свириденко Н.П. обговорили питання особистої безпеки та психологічний стан під час війни.

    Активна дискусія серед присутніх спостерігалася під час обговорення шляхів та методів боротьби зі стресом, що спричинений ситуацією в Україні. Не оминули увагою і питання успішності та навчання в дистанційному форматі. Важливо відмітити, що всі здобувачі розуміють нагальну потребу продовжувати відвідувати заняття не зважаючи на не прості життєві обставини.

     Студенти, яким довелося залишити свої домівки і переїхати на захід нашої країни продовжують дистанційне навчання та долучаються до волонтерської діяльності і всіляко намагаються підтримувати тих, хто потрапив в схожу ситуацію.

     Щербакова Маша разом з батьками допомагає збирати речі першої необхідності, лікарські засоби та корми для тварин і відправляти на Чернігівщину. Намагаються передати все, що є вкрай необхідним для порятунку та подальшого життя в місті.

     Омелюх Маша, що знаходиться на Закарпатті, підтримує своїх близьких і окрім навчання, має нагоду познайомитися з місцевими породами різних видів тварин.

 

    Приємно було чути, що більшість студентів починають повертатися до звичного життя. Сурніна Меланія та Кіфа Данило, які професійно займалися спортом та хореографією відновили тренування.

 

   Учасниця народного ансамблю пісні і танцю «Колос» - Терещенко Юля продовжує займатися улюбленою справою та відвідує репетиції в он-лайн форматі.

     В цілому, всі студенти налаштовані позитивно, намагаються постійно бути на зв’язку з куратором, відвідувати заняття та підтримувати один одного.

Наталія Свириденко
куратор 1 групи 1 курсу
спеціальності ТВППТ

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook