Засідання кафедри технології зберігання та переробки продукції рослинництва

16 квітня 2022, 13:14
НУБіП

     16 квітня 2022 року відбулося он-лайн засідання кафедри технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В. Лесика. Зважаючи на ситуацію в країні із використанням програми комунікації Webex Meeting.

        Завідувач кафедри проф. Подпрятов Г.І. проінформував колектив щодо останніх подій на факультеті, результатів засідання методичної ради та останніх рішень ректорату і окреслив коло питань, які стоять на часі перед кафедрою. Зокрема, він наголосив щодо активізації роботи із залучення абітурієнтів, слухачів магістратури та відмітив особливості вступної компанії у сучасних реаліях війни.
    Заступник декана агробіологічного факультету, доцент Завгородній В.М. надав інформацію щодо тимчасової відміни випускної курсової роботи для студентів 4 курсу.
       Кожен із викладачів коротко представив інформацію, щодо активності студентів на парах та озвучив проблеми, які є на сьогоднішній день.
      Обговорювали питання щодо публікаційної активності викладачів, участі у міжнародних наукових проектах та формування наукової тематики на наступні роки. Обговорення пройшло, як завжди динамічно та по діловому.
 
                                                                                  Доцент кафедри, Сергій Гунько
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook