Відбулась відкрита лекція з дисципліни «Ґрунтознавство з основами агрохімії (основи агрохімії)»

19 квітня 2022 року
   Тяжкий час для нашої Держави несе випробування і для системи освіти. Агробіологічний факультет разом із усім Університетом реалізую освітній процес, з індивідуальним підходом до ситуації кожного студента і кожного викладача. І навіть читаються відкриті лекції. Такою стала лекція доцента кафедри, кандидата сільськогосподарських наук Пасічник Наталії Анатоліївни з дисципліни «Ґрунтознавство з основами агрохімії (основи агрохімії)» для студентів 1 курсу факультету землевпорядкування (програма підготовки за спеціальністю 193 «Геодезія та землеустрій».

   Лекція була з теми «Фосфатний режим грунту». Ведення заняття on-line не позбавило лектора спілкування, контакту з аудиторією, дуже відчувався встановлене за попередні заняття взаєморозуміння із студентською аудиторією. І серед перших питань лектора були «Чи всі ви у безпеці?», «Як пройшли дні від останньої зустрічі?», а ще прохання – «… не зволікайте повітряними тривогами, швидко переміщайтеся в укриття».
   А далі – викладення навчального матеріалу – лаконічно, глибоко, зрозуміло, аргументовано. Ілюстровано, з детальними поясненнями ключових моментів – без перебільшення, цікаво було слухати не лише студентам.
   Відчутним було вміння лектора тримати аудиторію в зацікавленості, підкреслюючи практичне значення і важливість розуміння основних понять для майбутньої професії. Матеріал був «живим», насиченим, із цікавими розповідями за темою у відповідних частинах.

   Наприкінці лектор запросила до обговорення, питань і анонсувала питання, які будуть розглядатися наступного заняття.

    Лекція отримала високу оцінку й позитивні відгуки серед студентів і серед колег-викладачів.
Побажаємо Наталії Анатоліївні подальших успіхів у викладацькій діяльності. 

Лариса Семенко, секретар кафедри
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook