Зустріч із абітурієнтами в онлайн-форматі

19 квітня 2022, 16:00
Київ

   ННІ лісового і садово-паркового господарства провів День відкритих дверей для спеціальностей нашого інституту. Кафедра ландшафтної архітектури та фітодизайну за результатами профорієнтаційної діяльності запросила на зустріч майбутніх студентів – випускників загальноосвітніх навчальних закладів (шкіл, ліцеїв, гімназій), технікумів і коледжів, які бажають отримати фахову освіту за спеціальністю 206 Садово-паркове господарство. До обговорення умов вступу 2022 року долучились також бажаючі вступати на освітній ступінь Магістр, зокрема на спеціальність 206 Садово-паркове господарство.
  Заступник директора ННІ ЛіСПГ Олександр Соваков виступив із вітальним словом до гостей та ознайомив із перевагами навчання в інституті, можливостями творчого і спортивного розвитку, унікальною територією університету, умовами проживання в гуртожитку. Спеціальними відеороликами презентовано три спеціальності інституту: 205 Лісове господарство, 206 Садово-паркове господарство та 187 Деревообробні технології.
  Bідповідальний секретар приймальної комісії Національного університету біоресурсів і природокористування України Сергій Ковалевський поінформував щодо особливостей вступної кампанії 2022 року, які нині пов’язані з дією воєнного стану в країні.

 

      До обговорення умов вступу долучились майбутні абітурієнти, керівництво інституту, завідувачі кафедр і викладачі. Можливість здачі національного мультипредметного тесту в три етапи, а також за межами країни є дуже важливим рішенням цьогорічної вступної кампанії, що розширить контингент абітурієнтів.

     Новообраний голова студентської організації ННІ ЛіСПГ Андрій Шах детально зупинився на діяльності студентського активу та студентського життя в студентському містечку.
    Звісно, питання ще виникатимуть, особливо щодо термінів вступної кампанії, подачі документів, здачі вступних фахових іспитів, тому до наступної зустрічі через два тижні - 5 травня 2022 року!

 

Олена Колесніченко,
завідувачка кафедри ландшафтної
архітектури та фітодизайну

Вікторія Міндер,
доцент кафедри ландшафтної
архітектури та фітодизайну

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook