Відбулося засідання кафедри

18 квітня 2022 року
НУБіП України

18 квітня в онлайн-режимі відбулося засідання кафедри. Серед питань, які розглядалися на засіданні, були організаційні заходи щодо участі кафедри у проведенні Дня відкритих дверей факультету 29 квітня 2022 р. та залученні у ньому випускників шкіл – майбутніх абітурієнтів.
       Одне із питань – обговорення навчального плану і освітньо-наукової програми «Прикладна геометрія, інженерна графіка» підготовки здобувачів третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти за спеціальністю 131 «Прикладна механіка» на 2022 – 2023 навчальний рік. Для участі в обговоренні були запрошені стейкхолдери – Адамчук Валерій Васильович, д-р техн. наук, проф., акад. НААНУ, директор ННЦ “ІМЕСГ” і Кравчук Володимир Іванович – д-р техн. наук, проф., член-кор. НААНУ, керівник консультаційно-методичного центру УкрНДІПВТ ім. Л. Погорілого. При обговоренні названих документів було висловлено невеликі зауваження і пропозиції. Зокрема, Кравчук В.І. запропонував включити в обов’язкову дисципліну фахової підготовки фахівців із прикладної геометрії, інженерної графіки питання щодо огляду і аналітичного опису поверхонь робочих органів сільськогосподарських машин, що і було зроблено. В подальшому ці документи будуть розглядатися на вчених радах факультету і університету.
       Було також розглянуто поточний перебіг навчального процесу та підготовки до проведення екзаменаційної сесії в умовах воєнного стану.
   

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook