Зустріч студентів групи АІ-1904ст з куратором: обговорюємо результати проміжної атестації та готуємось до сесії

23 квітня 2022 року
   20 квітня наставник групи АІ-1904ст Світлана Потапова провела онлайн-зустріч з студентами. Були обговорені питання, які особливо хвилюють студентів. На жаль, війна внесла свої корективи в навчальний процес і багатьом з них доводиться суміщати навчання з участю в ТРО або волонтерством. Дехто змушений працювати у зв’язку з скрутними матеріальними обставинами. Результати проведеної проміжної атестації свідчать, що не всі учасники групи змогли зосередитись на навчанні.

   Наставник групи наголосила, що студенти мають зосередити свою увагу на освітньому процесі, та сконцентрувати зусилля на закінченні навчального семестру. Адже наближається сесія і тому особливо активізувати роботу повинні ті студенти, які мають заборгованості з попередніх семестрів.
   Варто пам’ятати також, що цей семестр є завершальним і після отримання диплому бакалавра варто подумати про вступ до магістратури. Цього року бажаючі вступити до магістратури подавають заяву, мотиваційний лист та здають іспит в ЗВО. Тому бажано скористатись можливістю вступу за спрощеною процедурою, без складання ЄВІ.
     Отже, продовжуємо наполегливо працювати, щоб успішно завершити навчальний процес і скласти державні іспити та плануємо вступ до магістратури.
 
Світлана Потапова, доцент кафедри ОПБСТ
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook