Студенти активно продовжують навчання в Польщі за програмою подвійних дипломів

24 квітня 2022 року

У той час, як в нашому університеті минає ще один тиждень напруженого, як для викладачів, так і для студентів, дистанційного навчання, студенти факультету захисту рослин, біотехнології та екології продовжують навчатися за програмою подвійних дипломів у Слупську (Польща) в Поморській академії. 

вичайно, не за таких умов студенти хотіли поїхати на навчання до іншої країни, але саме клопітке здобування знань допомагає розбавити постійні переживання та думки про Батьківщину, які вже стали для всіх нас рутиною. Заняття проводяться в очному форматі, постійна практика та підтримка викладачів піднімають дух і бажання вчитися.

 

 

Тепер студенти навчаються не за ради оцінок, місця в рейтингу чи мрій про успіх, а за ради нашої країни, бо нам її відбудовувати! На базі академії знаходиться кілька чудово обладнаних лабораторій з новітніми пристроями, де студенти опановують різні лабораторні методи досліджень. Багато практичних занять, які є неодмінною складовою навчальної програми. І звичайно ж, неймовірні викладачі, які у будь-яку хвилину готові допомогти з усіма питаннями – саме вони надихають нас не здаватися та йти до кінця.

 

 

Тож навчаємося, аби відбудовувати нашу країну!Слава Україні!

 

 Руслан Лаврик, доцент кафедри аналітичної і біонеорганічної хімії та якості води 

Катерина Топчило, Нікішина Крістіна, Студентки 2 курсу, спеціальність «Біотехнологія та біоінженерія»

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook