Напередодні Великодня співробітники кафедри взяли участь у благоустрої території навчального корпусу № 12

24 квітня 2022, 16:33
Кафедра біохімії і фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого

Протягом квітня по всій Україні проходить Всеукраїнська акція з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану території. Адже чистий двір, чиста вулиця, чисте місто - чиста Україна!

Співробітники кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого на чолі із завідувачем, професором Віктором Томчуком разом із колегами факультету ветеринарної медицини за ініціативи декана, академіка Миколи Цвіліховського продовжують роботи з благоустрою територій, підтримуючи їх охайними і чистими.
 

Так, протягом квітня місяця було упорядковано газони та клумби, прибрано територію від гілок і листя, висаджено квіти, дерева і кущі.
 


За ініціативи декана, академіка Миколи Цвіліховського та старшого викладача кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М.Ф. Гулого Віталія Журенка, було відремонтовано в’їзні ворота на факультет.
 


Зараз на факультеті буяє весна. Все зеленіє та розквітають барвисті квіти, як ось цей квітничок-самосів анемон жовтецевих, що нагадує мапу квітучої України.
 


Бажаємо усім якнайшвидшого закінчення війни, нашої перемоги та повернення до мирного життя. А територія факультету зустріне всіх чистотою, охайною, оформленими клумбами та барвистими квітами.
 

 

Щиро вітаємо всіх з Великодніми святами, міцного здоров’я, щастя та миру!



За матеріалами деканату факультету
ветеринарної медицини

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook