Відкрите лекційне заняття к.т.н., доцента кафедри надійності техніки П.С. Попика з навчальної дисципліни «Основи керування технікою»

11 квітня 2022, 13:06

 

 
15 квітня 2022 рокудоцентом кафедри надійності техніки Попиком Павлом Сергійовичем було проведено відкрите лекційне заняття в online форматі з навчальної дисципліни «Основи керування технікою» на тему «Основні прийоми керування трактором під час його руху»для студентів 2 курсу освітнього ступеню «Бакалавр» факультету конструювання та дизайну спеціальності 133 «Галузеве машинобудування».

 

Згідно плану лекційного заняття було розглянуто прийоми керування колісними та гусеничними тракторами, забезпечення стійкості їх руху, використання засобів підвищення тягово-зчіпних властивостей колісних тракторів.

 

Теоретичний матеріал, новітні прийоми подачі матеріалу дали змогу лектору підтримувати постійну увагу студентів до теми лекції протягом заняття. Було застосовано поєднання елементів попереднього матеріалу з мультимедійною презентацією, що дало можливість глибоко розкрити тему лекційного заняття.

 

Всі питання, що були розглянуті на лекції закладають основу професійної майстерності тракториста-машиніста з керування самохідною сільськогосподарською технікою.

 

 
На лекції були присутні завідувачі випускових кафедр факультету конструювання та дизайну та механіко-технологічного факультету, науково-педагогічні працівники кафедри надійності техніки.
Анкетування студентів та науково-педагогічних працівників, що відвідали лекцію, підтвердили високий професійний рівень лектора. Присутні на лекції відмітили її актуальність, сучасність і доступність змісту для студентів, високий науковий рівень володіння матеріалом і різноманітність методів та прийомів його подання, використання технічних засобів навчання.

 

Андрій Новицький,
завідувач кафедри надійності техніки
Банний О.О., 
доцент кафедри надійності техніки



 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook