І тур Всеукраїнської олімпіади з математики

20 квітня 2022, 19:09
кафедра вищої та прикладної математики

                      20 квітня 2022 року на кафедрі вищої та прикладної математики НУБіП в режимі онлайн-конференції відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з нормативних дисциплін  "Вища  математика"  і  "Вища та  прикладна  математика".

Реалії сьогодення ускладнювали фактичне проведення даного заходу, але ініціатива, бажання саме з боку студентів виявились все ж таки вирішальними для цього навчального року. В олімпіаді взяли участь студенти інженерних спеціальностей, зокрема,ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження та факультетів базового закладу НУБіП: механіко-технологічного, економічного, конструювання та дизайну, інформаційних технологій. Прийшлося навіть організовувати додаткову Zoom конференцію, оскільки учасників для однієї конференції виявилось забагато. 

До складу оргкомітету входили:

Голова оргкомітету: Батечко Н.Г. - доктор пед. наук, канд. фіз.-мат. наук, завідувач кафедри вищої та прикладної математики;

        члени оргкомітету:

  Шидліч А.Л. - проф., доктор фіз.-мат. наук;

  Шостак С.В. - доцент, канд. фіз.-мат. наук;

  Артемчук Л.М. - доцент, канд. пед. наук;

  Арнаута Н.В. - доцент, канд. фіз.-мат. наук;

  Панталієнко Л.А. - доцент, канд. фіз.-мат. наук;

  Ружило М.Я. - ст. викл.

     Студентам пропонувались задачі з певним рівнем математичної компетентності, творчого           підходу, зорієнтовані на поширені прикладання за різними галузями знань. При цьому суттєво      враховувалися досвід щодо науково-дослідної роботи на кафедрі, в наукових гуртках, проведення попередніх студентських олімпіад І туру та участь у ІІ турі Всеукраїнських студентських олімпіад.

            Вітаємо  учасників олімпіади. Бажаємо творчих успіхів, натхнення в оволодінні математичними знаннями та подальших здобутків.

                                                                                              Ніна Батечко,

                                                                                     Людмила Панталієнко

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook