Україні потрібна освічена і свідома нація!

26 квітня 2022 року
   «Україні потрібна освічена і свідома нація! … Ви – майбутнє України!» - саме під такими гаслами щоразу розпочинаються та завершуються «воєнні» заняття з дисципліни "Безпека праці і життєдіяльності" у студентів механіко-технологічного факультету групи ТТ 1905 зі старшим викладачем Володимиром Скібчиком.

   Перед викладачами сьогодні стоїть не проста задача – не тільки змотивувати студентів до відвідування пар, засвоєння матеріалу та виконання і здачі завдань. Але й відволікти студента від новин, реалій за вікном, переналаштувати молодь на позитив і на бажання сконцентруватися та отримувати нові професійні знання. У цей непростий час підтримати студента означає підтримати його рідних і близьких, а згодом – й економіку країни.
    Аналізуючи активність студентів на заняттях, можна зробити висновок –вони усвідомлюють всю відповідальність, яка лежить на них сьогодні. Адже кожен повинен бути на своєму місці та чітко й бездоганно виконувати свої задачі заради єдиної мети – перемоги та поступу нашої держави.

 

Володимир Скібчик, старший викладач кафедри ОПБСТ
 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook