ЗАСІДАННЯ КАФЕДРИ НАДІЙНОСТІ ТЕХНІКИ

14 квітня 2022 року

           Відбулось квітневе засідання кафедри надійності техніки у дистанційному змішаному режимі.

Основні питання, що були розглянуті на засіданні кафедри.
  1. Підсумки діяльності кафедри надійності техніки в умовах воєнного стану.
  2. Стан підготовки до захисту кваліфікаційних бакалаврських робіт студентами заочного навчання та магістерських робіт студентами магістрами освітньої-дослідної програми. 
  3. Підготовка до святкування 124-ої річниці НУБіП України.
  4. Профорієнтаційна робота співробітників кафедри: залучення учнів шкіл до участі в Олімпіаді НУБіП України та студентів коледжів до Підготовчих курсів НУБіП України.
  5. Підготовка кафедри до участі в Дні відкритих дверей факультету конструювання та дизайну 29 квітня 2022 року о 13.00 год.
  6. Обговорення та подання до затвердження освітньо-професійної програми «Технічний сервіс машин та обладнання сільськогосподарського виробництва»за спеціальністю 133 «Галузеве машинобудування» 
  7. Обговорення та подання до затвердження освітньо-професійної програми «Обладнання лісового комплексу» за спеціальністю 133 «Галузеве машинобудування».
  8. Обговорення тематики наукових досліджень здобувачів освітньо-наукової програми «Галузеве машинобудування» підготовки фахівців PhD доктор філософії із спеціальності 133 «Галузеве машинобудування».
  9. Співпраця з роботодавцями: участь в обговоренні освітньо-професійних програм; укладання договорів на проходження виробничих практик студентами ОС «Магістр» та ОС «Бакалавр».
  10. Затвердження звітів студентських наукових гуртків кафедри надійності техніки за 2021-2022 н.р.
  11. Різне.

 

 


 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook