Працюємо з вірою у перемогу!!!

28 квітня 2022 року

     Не зважаючи на складнощі та військовий стан у країні, кафедра годівлі тварин та технології кормів ім. П. Д. Пшеничного 20 квітня 2022 року, за ініціативи та під головуванням її завідувача проф. Михайла Сичова, провела засідання кафедри, присвячене актуальним питанням життєдіяльності кафедри в особливих умовах воєнного стану.

      Особливістю цього засідання було те, що вперше за час війни, зустріч співробітників кафедри відбулась не за використання інформаційних технологій, а очно, у першому навчальному корпусі НУБІП України ‒ такого рідного для нашого серця Голосієва.

      Відповідно до порядку денного, на засіданні був розглянутий ряд актуальних питань, що стосувалися планування освітньої, наукової та господарської діяльності кафедри. Зокрема було обговорено про початок проведення науково-господарських дослідів на тваринах аспірантами кафедри ‒ Романом Вознюком та Владиславом і Лілією Пітерами, які є можливими для реалізації у період воєнного стану. З-поміж питань визначено та обговорено активізацію роботи стосовно підвищення публікаційної активності НПП та аспірантів кафедри у журналах, які входять до наукометричних баз даних Scopus та Web of Science. Були напрацьовані конкретні кроки з підвищення такої публікаційної активності. Окрім того, було обговорено перспективні напрямки подальших досліджень кафедри, що стосуються годівлі риб. Для того, щоб робота у колективі була злагодженою і функціонувала як цілісний механізм, впродовж засідання було сплановано роботу за всіма напрямками. Кожен представник кафедри отримав від завідувача перелік персональних завдань, необхідних для вирішення поставлених проблем.

     І наостанок, з вірою у те, що очне навчання буде відновлено уже найближчим часом, колектив кафедри прийняв рішення стосовно відкриття до дня університету сучасної навчальної лабораторії, і одразу ж приступив до виконання поставленого завдання.

Бажаємо всім миру та перемоги!

Дмитро Уманець,
доцент кафедри

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook