Кафедра організації підприємництва та біржової діяльності провела вступне випробування до аспірантури у дистанційному форматі

27 квітня 2022 року
27 квітня 2022р. на кафедрі організації підприємництва та біржової діяльності економічного факультету НУБІП України було проведено вступне випробування з комплексу дисциплін для вступників на освітньо-наукову програму «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» підготовки фахівців PhD доктор філософії зі спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».
Вступне випробування було проведено у відповідності до встановлених вимог та Програми вступних випробувань, розміщеної для загального ознайомлення на сайті університету та кафедри організації підприємництва та біржової діяльності  https://nubip.edu.ua/sites/default/files/u130/vs_tupni_0.pdf.
Комісія у складі: завідувача кафедри, д.е.н., проф. Ільчука М.М., д.е.н., доц. Радька В.І., к.е.н., доц. Яворської В.О., під головуванням декана економічного факультету Діброви А.Д. окрім перевірених результатів екзамену також провела усну співбесіду дистанційно.
 
 
 
Вітаємо здобувачів з успішно складеними вступними випробування за фахом та зичимо успіхів у складанні наступних вступних випробувань до аспірантури !
Валентина Яворська,

доцент кафедри   

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook