НА ЗАСІДАННІ КАФЕДРИ ОРГАНІЗАЦІЇ ПІДПРИЄМНИЦТВА ТА БІРЖОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ВІДБУЛАСЬ АТЕСТАЦІЯ АСПІРАНТІВ

29 квітня 2022, 10:40

   29 квітня 2022 року на засіданні кафедри організації підприємництва та біржової діяльності у дистанційному режимі  відбулась чергова атестація аспірантів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».

   Така форма роботи передбачає не лише контроль над виконанням індивідуальних навчальних та наукових планів здобувачів, а й має на меті сприяння їм у вирішенні проблем, що виникають у процесі наукового пошуку.

   Захід відкрив завідувач кафедри проф. Ільчук М.М., який окреслив основні моменти процедури атестації.
   Було заслухано звіти аспірантів на предмет виконання ними вимог індивідуальних начальних планів, а також наукової складової – хід підготовки дисертаційного дослідження, висвітлення його результатів в опублікованих наукових статтях, матеріалах всеукраїнських і міжнародних конференцій, круглих столів тощо.
  За результатами проведеного заходу звіти оцінено позитивно, аспірантів атестовано та рекомендовано для подальшого навчання в аспірантурі.
На засіданні також було розглянуто питання щодо підготовки до акредитації ОНП «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» підготовки фахівців PhD доктор філософії зі спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», а також ОПП підготовки фахівців освітнього ступеня «Магістр» за спеціальністю 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Зокрема, з урахуванням побажань роботодавців оновлено склад  робочих груп.  
 
 
 
 
 
 
Бажаємо здобувачам миру, чистого, світлого неба та успіхів на науковій ниві!
О. Томашевська,
доцент кафедри організації підприємництва
та біржової діяльності
 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook