Проміжна атестація, практична підготовка студентів і профорієнтація

3 травня 2022 року
    У цей непростий та дуже вирішальний час для нашої держави, наша єдність, взаємоповага, згуртованість і самовіддана праця важливі як ніколи! Кожен студент та співробітник факультету має відчувати себе потрібним, задіяним у спільних зусиллях всієї країни. Ми повинні усвідомити те, що світ і провідні університети не стоять на місті, постійно змінюються і розвиваються. Тільки якісна освіта здатна змінити нас самих і наше світосприйняття, оточуючу реальність та майбутнє.

 

    2 травня в режимі онлайн-офлайн відбулась робоча зустріч проректора з науково-педагогічної діяльності Василя Шинкарука з адміністрацією агробіологічного факультету та студентським активом. Проректор зазначив, що актуальним завданням стає забезпечення високої якості освіти, вирішення якого потребує нових підходів та іншого ставлення. І як не згадати тут вислів А. Ейнштейна про те, що «великі проблеми, які стоять перед нами, не можна вирішити на тому ж рівні мислення, на якому ми були, коли вони виникали». Вирішення цього завдання в складний час має забезпечуватися завдяки уваги до кожного студента факультету. Особливу увагу потрібно звернути на проведення навчальних і виробничих практик  у змішаному режимі. Також проректор з науково-педагогічної діяльності Василь Шинкарук закцентував увагу присутніх на необхідності формування у здобувачів освіти прагнення до навчання та взаєморозуміння, посилення роботи над залученням абітурієнтів та проведення профорієнтаційних заходів у навчальних установах. Також наголосив на необхідності збереження контингенту студентів, не дивлячись на складні умови в яких перебуває наша країна.


     Під час зустрічі були обговорені проблеми і плани роботи колективу в умовах воєнного часу, оглянуто навчальну базу факультету, висвітлені проблемні моменти вступної кампанії та пошук конструктиву і позитиву.

     Керівниця факультету Оксана Тонха повідомила, що 12 студентів знаходяться в лавах ЗСУ, 51 територіальна оборона, 30 займаються волонтерською діяльністю, 2 інформаційний фронт, 90 фермерські господарства й долучились до продовольчого фронту. Закликала завідувачів організовано та успішно закінчити навчальний рік, відповідно до наказу оновити НМК та робочі програми і ЕНК. Особливу увагу слід приділити щодо залучення абітурієнтів та не зважаючи на труднощі, НПП факультету повинні активізувати свою міжнародну діяльність та посилити публікаційну активність в наукометричних базах даних.

     Завершуючи зустріч проректор висловив слова підтримки всім НПП, які всупереч всім складнощам продовжують добросовісно виконувати свою роботу.

 

                                                                                                       Володимир Завгородній,
заступник декана агробіологічного факультету

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook