Навчально-науковий інститут енергетики, автоматики і енергозбереження

Наукове товариство молодих вчених та студентів

 МИ РАДІ ВІТАТИ ВАС НА СТОРІНЦІ НАУКОВОГО ТОВАРИСТВА МОЛОДИХ ВЧЕНИХ і СТУДЕНТІВ ННІ ЕНЕРГЕТИКИ, АВТОМАТИКИ І ЕНЕРГОЗБЕРЕЖЕННЯ НУБіП УКРАЇНИ!

 
     Наукове товариство молодих вчених і студентів навчально-наукового інституту енергетики, автоматики і енергозбереження (далі – Товариство) Національного університету біоресурсів і природокористування України (далі НУБіП України) є постійно-діючим колегіальним, дорадчим та представницьким органом, яке створено з метою:
-         сприяння науковій, інноваційній, винахідницькій та іншій творчій діяльності студентів, аспірантів, науково-педагогічних працівників інституту віком до 35 років (далі Молоді вчені);
-         захисту і реалізації їх професійних, інтелектуальних, юридичних і соціально-економічних прав;
-         здійснення широкої пропаганди результатів новітніх досягнень в галузі науки, техніки і освіти серед молоді для розвитку міжвузівської співпраці та інтеграції Молодих вчених Університету в міжнародний освітньо-науковий простір.
 
    Діяльність Товариства  здійснюється відповідно до вимог Конституції України, Законів України «Про вищу освіту», «Про наукову та науково-технічну діяльність», інших нормативних актів України, Статуту НУБіП України.
 
У своїй діяльності Товариство керується такими принципами:
- пріоритетність наукової діяльності та інновацій;
- рівноправність усіх членів Товариства, самоврядування та гласність у роботі;
- незалежність від впливу політичних, релігійних та громадських об'єднань;
- тісний органічний зв’язок науково-дослідної роботи, навчання та інноваційної діяльності.
 
     Товариство тісно співпрацює та координує свою діяльність зі Спілкою молодих вчених НУБіП України та зі службою проректора з наукової та інноваційної діяльності Університету.
 
Редагувати

Актуальні наукові події, новини, заходи та поради

 

Всесвітній день науки 2020 - красиві листівки, картинки, привітання зі  святом - Апостроф

«ЕРАЗМУС+ ДНІ для молоді України: Zoom edition – KYIV» (05.04.21 р., он-лайн)

Команда Національного Еразмус+ офісу в Україні (Проєкт ЄС) спільно з Erasmus Student Network Kyiv запрошують Вас 5 квітня 2021 р. приєднатись до «ЕРАЗМУС+ ДНІ для молоді України: Zoom edition – KYIV» щодо можливостей навчання і практики, викладання та стажування в провідних європейських університетах, молодіжних обмінів та волонтерства в межах Програми Європейського Союзу Еразмус+. Захід відбудеться за підтримки Представництва ЄС в Україні у співпраці з Міністерством освіти і науки України, Міністерством молоді та спорту України, Євродеск Україна, Інформаційним центром Еразмус+ молодь та Європейський корпус солідарності, закладами вищої освіти України та випускниками Програми Еразмус Мундус.
Під час заходу Ви дізнаєтесь:

 

  • Про Програму ЄС Еразмус+
  • Про безкоштовні індивідуальні можливості мобільності саме для Вас
  • Поради та рекомендації щодо успішної участі в конкурсах
  • Історії успіху українців-учасників мобільності

visual 5.04

 

Шановні колеги, прохання пройти дане щорічне опитування задля формування заходів для молодих вчених Національного університету біоресурсів і природокористування України!
✅Дедлайн - 21 березня 2021 року. З 22.03 ми проведемо аналіз отриманих даних!
 
Колектив Наукового товариства молодих вчених і студентів сердечно вітає наших чарівних і неповторних зі святом весни, жіночності і краси – 8 березня!

Бажаємо щоб у Ваших серцях завжди розквітала весна! Нехай прекрасні почуття зігрівають Ваше серце! Щастя і кохання Вам, тепла, гармонії та затишку Вашим родинам!

 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook