КАФЕДРА НАДІЙНОСТІ ТЕХНІКИ НА ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ: УЧАСТЬ В РОБОЧІ ЧЛЕНІВ НАУКОВИХ СТУДЕНТСЬКИХ ГУРТКІВ

30 квітня 2022 року
     29 квітня в онлайн-режимі факультет конструювання та дизайнупровів день відкритих дверей. У гості на факультет завітали понад 70 абітурієнтів. Декан факультету Зіновій Ружило коротко, але змістовно, представив факультет, зупинився на особливостях вступної компанії у непростий для нашої країни час – період боротьби з російським окупантом. 
До заходу також долучились співробітники кафедри надійності техніки. Завідувач кафедри Андрій Новицький на дні відкритих дверей факультету конструювання та дизайну розповів про історію кафедри надійності техніки, матеріально-технічну базу, наукову та навчально-методичну роботу. 
 
 
 
Особливий акцент було зроблено на наукових студентських гуртках кафедри. Їх на кафедрі налічується шість: 
- «Надійність технологічних систем» - керівник, доцент Андрій Новицький;
- «Вимірювальна техніка» - керівник, доцент Юлій Ревенко;
- «Стандартизація в області взаємозамінності та метрології» - керівник, доцент Валентина Мельник;
-  «Ремонт двигунів внутрішнього згорання» - керівник, старший викладач Володимир Сиволапов;
- «Художньої ковки» - керівник, доцент Зіновій Ружило;
- «Технічний моніторинг та ремонт автотракторної техніки» - керівник, доцент Олександр Банний.
До слова було запрошено студента магістратури першого року навчання кафедри Владислава Ясінського, який навчається за спеціальністю «Галузеве машинобудування», освітньо-професійною програмою «Технічний сервіс машин та обладнання сільськогосподарського виробництва»Владислав Ясінський освітній ступінь «Бакалавра» здобув у Польщі, в Люблінському Природничому університетіза напрямом: сільськогосподарська та лісова інженерія, за спеціальністю: моторизаційна техніка та енергетика. Зараз він навчається на факультеті конструювання та дизайнуі на своєму досвіді стверджує, що якість освіти в НУБіП Українивища, ніж у Польщі
За освітньо-професійною програмою «Технічний сервіс машин та обладнання сільськогосподарського виробництва» на кафедрі надійності техніки навчається студент магістратури першого року навчання Олег Пащинський. Студент магістратури Олег Пащинський освітній ступінь «Бакалавра» здобув в Київському професійно-педагогічному коледжі ім. А. Макаренка. Сьогоднівін поєднує навчання в НУБіП України та роботу настанції технічного обслуговування «Дефі»(м. Київ), де займається сервісним обслуговуванням автомобілів.
Студенти магістратуриВладислав Ясінськийта Олег Пащинський знаходить час для роботи в наукових студентських гуртках «Стандартизація в області взаємозамінності та метрології» (керівник, доцент Валентина Мельник), «Надійність технологічних систем» (керівник, доцент Андрій Новицький),та «Художньої ковки» (керівник, доцент Зіновій Ружило)готують доповіді на конференції, мають публікації.
 
Зображення, що містить текст, знімок екрана, моніторАвтоматично згенерований опис
https://nubip.edu.ua/sites/default/files/u331/fkd7.png
Студентам магістратури Владиславу Ясінському та Олегу Пащинському цікаво поєднувати навчання і роботу, у них є можливість відразу застосувати теоретичні знання набуті під час навчання у своїй виробничій діяльності.
Магістри вважають, що рівень знань, які можна здобути на факультеті конструювання та дизайну в НУБіП України достатній, навіть високий.
Головне, щоб кожен випускник хотів отримані в університеті знання застосувати у майбутньому.
 
Андрій Новицький, 
завідувач кафедри надійності техніки,
Валентина Мельник, 

доцент кафедри надійності техніки 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook