Встигаємо навчати та навчатися!

5 травня 2022, 22:07

    Долучилися сьогодні до ініціативи проведення онлайн-зустрічей Громадської організації «МІЖНАРОДНА АСОЦІАЦІЯ СУЧАСНОЇ ОСВІТИ, НАУКИ ТА КУЛЬТУРИ» та зустрілись на одній платформі з батьками, кваліфікованими педагогами та найкращими психологами України аби обговорити, де ж шукати ресурси для формування мотивації дітей та здобувачів вищої освіти до навчання під час війни?

  Варто відмітити – унікальні, кваліфіковані, поради спікерів з особистого досвіду, щодо конкретних ситуацій, які виникають у навчальному процесі. Як подолати апатію до навчання? Як зменшити тривожність студентів під час занять? На всі ці питання волонтери та спікери громадської організації відповідали сьогодні на онлайн зустрічі в прямому ефірі.

   

Десятки ведучих спеціалістів, що працюють з дітьми, які стали жертвами військових дій – поділились власними, дієвими прийомами та техніками щодо ефективної роботи науково-педагогічних працівників зі студентами. Серед найбільш дієвих технік-порад виокремлено:

  • - правдива інформація щодо ситуації в країні;
  • - безпека та зв'язок зі здобувачами;
  • - регуляція психокорекційних станів;
  • - відпочинок здобувачів вищої освіти як метод реабілітації;
  • - турбота один про одного тощо.

   Отож сьогодні, педагогам вдалося наповнити свій "кошик знань по роботі зі студентською аудиторією" – новими ситуаціями, методами та техніками в умовах воєнного стану! Перемога за нами!

Асистент кафедри соціальної роботи та реабілітації,

Будегай Вікторія Андріївна

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook